03660002

Dit jaar bestaat ’t Waepen van Veere 50 jaar.
In 1967 is er begonnen in het witte pand wat wij nu het kleine zaaltje noemen.
5 jaar later is de oude garage erbij betrokken en ook werden er hotelkamers boven de grote zaal gecreëerd. Vanaf die tijd is er elk jaar wel wat aangepast of uitgebreid. Dit jaar is de keuken aan de beurt en vernieuwen we deze van top tot teen.
Binnenkort kunnen onze koks hier ten volle van  genieten.
Een professionele keuken die van alle gemakken is voorzien.
Vanwege dit heugelijke feit en ons 50 jarig jubileum serveren we vanaf 17 februari een speciaal menu,
en als traktatie een glas Cava voor alle gasten om te toasten op ons 50 jarig bestaan!

Jubileum Menu
50 Jaar

Gegrilde coquille met een kruim van gedroogde ham schuim van witte port en soba noodles

***

Zeebaarsfilet licht gerookt op thee, dashi gel, wakame en frisée sla

***

Duo van zacht gegaarde kalfswang en kalfs entrecôte met spelt en witlof

***

Warm vijgen taartje met gemberroomijs, kletskop van zwarte sesam en Butterscotch

of

Franse kazen van Erik Murre Fromagerie met notenrozijnenbrood, vijgencompote en druiven

 

4 gangen:   € 50

Een tafel reserveren