03660002

Dit jaar bestaat ’t Waepen van Veere 50 jaar.
In 1967 is er begonnen in het witte pand wat wij nu het kleine zaaltje noemen.
5 jaar later is de oude garage erbij betrokken en ook werden er hotelkamers boven de grote zaal gecreëerd. Vanaf die tijd is er elk jaar wel wat aangepast of uitgebreid. Dit jaar is de keuken aan de beurt en vernieuwen we deze van top tot teen.
Binnenkort kunnen onze koks hier ten volle van  genieten.
Een professionele keuken die van alle gemakken is voorzien.
Vanwege dit heugelijke feit en ons 50 jarig jubileum serveren we vanaf 17 februari een speciaal menu,
en als traktatie een glas Cava voor alle gasten om te toasten op ons 50 jarig bestaan!

Jubileum Menu
50 Jaar

Geroosterde zwaardvis & coquille
in dashi bouillon, shiitake, linzen en sereh
***
Bisque van garnaal en strandkrabbetjes
met cognac
***
Zacht gegaarde kabeljauw
in Zeeuwse boter met een schuim van grove mosterd
***
Duo van kalfsmedaillon & lam
structuren van peterseliewortel & pastinaak
***
Tartelette lemoncurd
parfait van bloedsinaasappel, mandarijncoulis

3 gangen: € 35
bisque – kalf & lam – tartelette
4 gangen: € 45
zwaardvis & coquille – bisque – kalf & lam – tartelette
5 gangen: € 55
zwaardvis & coquille – bisque – kabeljauw – kalf & lam – tartelette

Een tafel reserveren